PL EN
 Olej Kujawski filtrowany na zimno

  • Wiemy, że natura jest doskonała i nie należy jej poprawiać – wystarczy mądrze i z szacunkiem korzystać z jej darów. Dlatego też proces powstawania oleju Kujawskiego od lat opiera się na tradycyjnych i sprawdzonych metodach.
  • Olej Kujawski uzyskujemy ze starannie wyselekcjonowanych nasion rzepaku w procesie pierwszego tłoczenia. Następnie olej ten jest poddawany procesowi rafinacji (oczyszczania).
  • Olej Kujawski jest źródłem kwasów omega 3, naturalnie występujących w nasionach rzepaku. Dzięki temu olej Kujawski jest cennym składnikiem codziennej diety
  • Olej Kujawski to jedyny na rynku olej poddawany filtrowaniu na zimno.
 
  • Wysoka jakość oleju Kujawskiego jest potwierdzona certyfikatem Jakości Q przyznawanym przez PCBC (Polskie Centrum Badań i Certyfikacji) produktom o ponadstandardowej jakości i sprawdzanym corocznie w akredytowanych laboratoriach.
  • Olej Kujawski znakomicie wydobywa smak potraw i polecany jest do stosowania zarówno na ciepło (do smażenia, pieczenia) jak i na zimno (np. do sałatek).
  • Olej Kujawski od wielu lat cieszy się zaufaniem Polaków, czego dowodem są nagrody i wyróżnienia konsumenckie (Trusted Brand, Laur Konsumenta, Produkt Roku).
Olej Kujawski
Pobierz zdjęcie
produktu ...
Google+